Ale!

Sateenpitävä talvitakki vuorella viin.pun/musta

34,40 40,00 

Mukavan pehmeä sateenpitävä takki lämpöä ja tuulta eristävällä keraamisella Meida vuorella.
Kauluksessa aukko taluttimelle. Vedenpitävä kangas.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 699000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Meida-tuotteiden vaikutus perustuu keraamisten mikrokuitujen kykyyn eristää ja heijastaa vartalon tuottamaa lämpöä. Tekstiili absorboi ja eristää auringon sekä vartalon tuottamaa lämpöää, parantaen vartalon omaa lämmön eristystä. Materiaalin avulla vartalon tuottama säteily voi heijastua takaisin jopa 80 % (ollen esim. villaan nähden huomattavasti tehokkaampi lämpöeriste).

Kaikella maailmassa, kuten ihmisillä ja ihmissoluilla on oma luontainen taajuutensa. Ihmissolut voivat vastaanottaa infrapuna (Far infrared) säteitä joiden aaltojen pituus on 4-14 μ. Vastaavasti Meida-materiaali voi vastaanottaa säteitä joiden aaltojen pituus vaihtelee 5-15 μ välillä.Aallon pitudeen ollessa sama syntyy resonointia, joka aktivoi biologisia soluja. Solujen aktivoituminen laajentaa pieniä verisuonia, lisää ihon sisäisten kerrosten lämpötilaa ja hapen määrää veressä, joka edistää ääreisverenkiertoa. Tehokkaan reflektoinnin ja eristyksen ansiosta tuotteet voivat lisätä lämpötilan nousun tuntua kahdesta neljään astetta. Resonoinnin ansiosta myös aineenvaihdunta lisääntyy, jolloin kivun ja säryn tunteita voidaan vähentää. Meida-materiaali; n. 64 % PP, n. 30 % PE ja 6 % sulatettuja keraamisia parikkeleita.

Materiaali on hengittävää ja pitää ihon kuivana käytön aikana. Meida-tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka kärsivät huonosta ääreisverenkierrosta ja heikosta aineenvaihdunnasta.

Aineenvaihdunnan lisääntymisen myötä voidaan puolestaan vähentää turvotukseen liittyviä ongelmia. Esimerkiksi kompressiosukkiin nähden meida-yösukilla on todistetusti osoitettu olevan 10 kertaa nopeampi vaikutus.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
loimet

35, 40, 45, 50, 55, 60